1. Generelle betingelser

Konkurrencen der afholdes i forbindelse med Smagen af mit Danmark kampagnen udbydes af Good Food Group A/S - Store Grundet Allé 71 7100 Vejle, Danmark - CVR: 54664028. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig vores konkurrencebetingelser.

2. Hvornår kan man deltage?

Varigheden af konkurrencen bekendtgøres på vores sociale medie kanaler Facebook og Instagram.

3. Hvem kan deltage?

Alle personer over 18 år, og som er bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencerne. Medarbejdere i Good Food Group A/S må ikke deltage.

4. Udvælgelse og offentliggørelse af vindere

Vinderne kontaktes direkte på Facebook eller Instagram. Såfremt der ikke modtages svar på Facebook eller Instagram inden for 4 dage, udtrækkes en ny vinder. Ved deltagelse i konkurrencen giver deltagerne samtykke til, at deres navn må blive offentliggjort på kampagnens hjemmeside samt på Facebook- og Instagram.

5. Personoplysninger

Når du deltager i konkurrencerne, giver du samtidig samtykke til, at Good Food Group må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for konkurrencens gennemførelse. Når konkurrencerne er afsluttet og præmierne er uddelt til vinderne, vil dine personoplysninger blive slettet.

I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, som Good Food Group har registreret om dig.