

Tip! Du kan pensle dine stænger med æg og drysse med fx sesam, birkes eller krydderier for variation.
OBS! Dejen er æltet på en røremaskine.
Opløs gæren i det lunkne vand.
Tilsæt olivenolie og salt. Kom hvedemelet i lidt efter lidt og ælt dejen glat og smidig på mellem-hastighed. Kom et klæde over skålen og lad dejen hæve lunt i 1 time.
Kom dejen ud på et bord og slå dejen sammen. Del den i fire stykker, og rul hvert stykke ud til en lang stang på ca. 16 cm. Skær 8 stykker dej og rul hvert stykke dej ud til en lang stang på ca. 20 cm.
Beklæd en bageplade med bagepapir og kom alle stængerne herpå. Lad dem efterhæve i 40 minutter.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Bag stængerne til de er gyldne og sprøde. Lad dem afkøle og servér med aioli dip.
COPYRIGHT GOOD FOOD GROUP A/S - ALL RIGHTS RESERVED