Hjemmelavet granola med frysetørrede jordbær

  • 40 minutter
  • 1 glas

Ingredienser

  • 110 g nødder, fx hasselnødder, mandler og valnødder
  • 100 g Svansø Økologiske Grovvalsede havregryn
  • 40 g Svansø solsikkekerner
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 nip salt
  • 40 g smør
  • 135 g honning
  • 20 g Svansø Frysetørrede jordbær

Tilberedning

Tænd ovnen på 150 grader varmluft.

Hak nødderne groft og vend dem med havregryn, solsikkekerner, kardemomme og salt.

Smelt smør og honning i en gryde. Kom de tørre ingredienser i og vend det hele godt sammen.

Kom blandingen på en beklædt bageplade og spred det godt ud. Bag det i ca. 25 minutter, til det er gyldent.

Lad blandingen afkøle fuldstændig.

Bræk blandingen fra hinanden og vend med frysetørrede jordbær.

Opbevar det i en lufttæt beholder.

Flere opskrifter